Eveniment SpacedIn

4 Februarie

SpacedIn a organizat al treilea eveniment fizic, de data aceasta cu o scopul de a vă introduce în tainele electronicii și programării roboților spațiali. Daniel Erzse, instructorul nostru de electronică, a ținut un workshop în care aproximativ 15 elevi au lucrat hands-on la propria plăcuță electronică, au lipit, au programat și au testat rezultatul final. 
 
Dacă vrei să ai o experiență similară, hai la cursul lui Daniel din această primăvară!
 
 

Eveniment SpacedIn

19 Decembrie

SpacedIn a organizat al doilea eveniment fizic și a dat ocazia elevilor să lucreze la prima lor misiune spațială. În paralel,  părinții au avut ocazia să discute despre diferite activități și experiențe legate de construirea unui dosar puternic pentru facultate.
 
Participanții au avut o oră să dezvolte concepte pentru prima bază de pe Lună. Cele 4 echipe s-au descurcat extraordinar și și-au prezentat munca în fața colegilor și părinților. Comunitatea SpacedIn crește și abia așteptăm să ne vedem la următoarele evenimente!

Eveniment SpacedIn

5 Noiembrie

SpacedIn a organizat primul eveniment in persoana in luna Noiembrie. Cei aproape 40 de participanti au avut ocazia sa îi cunosca pe doi dintre fondatorii SpacedIn (Rares Bisag si Adrian Dumitrescu) și pe doi dintre mentorii SpacedIn care țin cursuri pe teme spațiale în această perioadă (Daniel Erzse și Bogdan Teodorescu). 
 
Elevii si parintii au descoperit lumea industriei spatiale si au aflat cum pot contribui la viitorul explorarii spatiului! Am legat prietenii si colaborari care speram sa continue la urmatoarele evenimente.
Vizita GMV2

Vizită GMV România

Clientii SpacedIn au avut ocazia sa viziteze una dintre cele mai mari companii de spatiu cu filiala la noi in tara: GMV Romania. Ei au discutat cu directorul segmentului de Zbor si Robotica, Iulian-Emil Juhasz, si au aflat mai multe despre implicarea GMV Romania in proiecte cu fonduri de la Agentia Spatiala Europeana (ESA). Cei mici au putut astfel sa isi faca o idee despre activitatile din industria spatiala locala si despre posibilul lor viitor in acest domeniu.

Locație

SpacedIn s-a parteneriat recent și cu Centrul Comunitar Zi de Bine, o organizație care susține ONG-urile la început de drum care vor să facă mult bine, dar au puține resurse. Centrul Comunitar strânge la un loc ateliere, întâlniri, dezbateri, expoziții și orice acțiune prin care comunitatea poate beneficia. Zi de Bine se găsește la Adresa Strada Uranus, Nr. 150, Sector 5, Bucuresti

SpacedIn s-a parteneriat cu Nod Makerspace, un spațiu de co-working strâns legat de comunitatea de business-uri locale. Pe lângă că oferă un loc stimulant pentru lucru, Nod reprezintă o comunitate de arhitecți, designeri și oameni pasionați de educație din care ne bucurăm să facem parte. Nod Makerspace se găsește între stațiile de metrou Timpuri Noi și Mihai Bravu, la adresa Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, Sector 4, București.

Parteneri

Contactează-ne

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare ai avea.