SpacedIn îți oferă servicii de mentorat și coaching 1:1!

Am început primele sesiuni de mentorat 1:1 cu câțiva dintre cursanții noștri. Îi ajutăm și te putem ajuta și pe tine cu următoarele puncte:

  • Legăm pasiunea copilului de opțiuni concrete de activități extra curriculare.
  • Descoperim împreună activități care pot dezvolta copilul pe plan tenic, dar și pe plan personal și care îi pot îmbunătăți CV-ul.
  • Oferim sfaturi bine informate legate de opțiunile academice și de carieră din România și din străinătate.
  • Construim împreună CV-ul și dezvoltăm scrisori de intenție.
  • Pornim împreună profilul de LinkedIn pe care îl vor folosi de-a lungul carierei.

Din experiența noastră, câteva ore de interacționat cu o persoana potrivită de-a lungul a câteva luni pot schimba traseul unui elev în mai bine.

Cum funcționează?

Îți poți rezerva mai jos prima sesiune de o oră cu unul din cei 3 fondatori SpacedIn: Rareș Bișag, Adrian Dumitrescu și Alina Vizireanu (link-ul duce spre pagina lor de LinkedIn). Alege mentorul potrivit în funcție de profilul tău, iar după prima sesiune veți stabili un plan de mentorat potrivit nevoilor tale. Noi sugerăm acest serviciu pentru liceeni de clasele 9-11.
 
Prima sesiune în care ne cunoaștem este gratuită. Apoi, fiecare sesiune de mentorat de o oră va fi taxată cu 200 RON. Prețul sesiunii include și pregătirea, research-ul sau feedback-ul pe care mentorul îl va da între sesiuni. Frecvența sesiunilor se va decide de la caz la caz, dar noi pornim de la un standard de o sesiune la două săptămâni pentru a da timp elevului să aplice cele discutate. În cazul unui mentorat pe termen lung putem stabili un pachet cu o rată mai mică pe oră. Plata se face după fiecare sesiune.

Ce zic clienții noștri

„Sesiunile de mentorat pe care le-am avut la SpacedIn mi-au dat o viziune mai clară asupra viitorului meu. Am putut să discut cu oameni cu experiență și care dețin informații la zi. Momentan, ei mă ajută să aleg între a rămâne în țară și a merge în străinătate la facultate prin faptul că îmi oferă informații atât legate de domeniul meu de interes cât și de experiențele lor.” – Adrian Turtulea, elev în clasa a 11a la Liceu Internațional de Informatică, București, și client SpacedIn din Octombrie 2022.

„Sesiunile de mentorat de la SpacedIn m-au ajutat în trei direcții. M-au învățat să am mai multă incredere în forțele proprii, să gândesc diferit și mi-au clarificat care sunt punctele mele tari și slabe și cum să le valorific.” – Irina Lecea, elevă în clasa a 11a la Colegiul Național Spiru Haret, București, și client SpacedIn din Octombrie 2022.

„Mentorul meu m-a învățat să îmi scot în evidență punctele forte și m-a ajutat să mă dezvolt. În plus, când am avut nevoie de un sfat, el a făcut tot ce a putut să mă ajute. Chiar am pornit echipa de CanSat a liceului de-a lungul sesiunilor de mentorat.” – Călin Sandu, elev în clasa a 11a la Liceul Laude-Reut, București, și client SpacedIn din Octombrie 2022.

Partners

Contact us

We are here for any questions that you may have.